perjantai 6. maaliskuuta 2009

Viikon piristys

Pitkään jatkunut sitkeä flunssa on pitänyt minut totaalisesti poissa pelistä jonkun aikaa. En edes muista koska viimeksi olen ollut näin kipeä, tänä talvena olen varmasti rikkonut kaikki kipeänäolemisen ennätykset. Finnrexinistä on tullut viime aikoina paras ystäväni, enkä tosiaan tiedä, miten aijon totutella arkeen ilman paketoitumista lämpimään vilttiin. Nyt ollaan kuitenkin jo selkeästi voiton puolella ja normaaliin arkeen voi varmasti palata pian. Tällä viikolla olisi ollut monta mielenkiintoista iltamenoa ensi-illoista gaalaillallisiin, mutta niistä jokainen on saanut vaihtua viltin alla koomassa makaamiseen. Tänäänkin olisi ollut edessä Bassoradio Music Awards 2009, mutta sinnekään en taida vielä uskaltautua lähtemään. En halua pitkittää tätä ikävää tilaani tietoisesti päivälläkään ja tämän vuoksi saa myös tämä ilta jäädä osaltani väliin. Harmittaa kyllä erittäin paljon, edessä olisi varmasti mielenkiintoinen ilta mielenkiintoisine esiintyjineen.

Viikkoa on hieman piristänyt uudet silmälasini. Tilasin lasit reilu viikko sitten pitkän pähkäilyn ja monen makutuomarin arvostelun jälkeen. Ihastuin välittömästi laseihin ne nähtyäni, mutta jotenkin ne tuntuivat heti sen verran erikoisilta ja huomiota herättäviltä, etten rohjennut hankkia niitä ilman pientä harkintaa.




Guccin pilottilasit ovat tämän kevään uutuus, ja niiden siro olemus yhdistettynä suuriin linsseihin sai minut ihastumaan välittömästi. Vielä en ole uskaltautunut niiden kanssa kauppaa pidemmälle julkiselle paikalle, sen verran ne eroavat aiemmasta, että vaativat hieman totuttelua. Päässä ne ovat kaikista ikinä omistamistani laseista ehdottomasti mukavimmat, niiden olemassa olon lähes unohtaa niitä kantaessa.
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti