tiistai 27. tammikuuta 2009

Chinot

Muotiblogeja sekä -lehtiä selatessa ei jää epäselväksi, mikä on tämän kevään housumuodin ykkönen. Vaikka sivuuttaisikin tyystin edellä mainitut mediat, joista tietoa tulee ehkä tarkoituksellisestikin haettua, ei valtavilta ulkomainoksilta sekä nettisivujen haltuunotoilta ole voinut välttyä. Chinojen suhteen ovat kunnostautuneet erityisesti muutama ruotsalainen ketju, mutta housulaatuun on törmännyt toki muidenkin merkkien yhteydessä.

Ruotsista ovat nyt rantautumassa Suomeen erityisesti käärityt versiot eri pastellisävyissä. Useimmissa kuvissa käärityt chinot näyttävät mallien päällä jotenkin tuoreilta ja ihanan kesäisiltä, mutta epäilen jujun sopivuutta omille jaloilleni. Vaikka katsonkin itseni lukeutuvan vartaloltani "normaaliin" kategoriaan, en usko, että kyseinen housutyyli olisi se parhaiten jalkojani koristava. Pastellisävyt näyttävät muiden keväisten herkkujen ohella söpöltä ja houkuttavalta, mutta epäilykseni ovat suuret myös tämän tyylin suhteen. Tällä hetkellä uskon ainakin, että jatkossakin jalkojani saavat koristaa tutut mustat, beiget tai valkoiset chinot. Toki tämäkin mielipide voi vielä tulla muuttumaan, täytyy ainakin antaa housuille mahdollisuus ja käydä kokeilemassa.

Kuva: www.veckorevyn.com

2 kommenttia:

  1. Mustat ja beiget chinot vielä menevät. Kuten itse kirjotitkin, voiko esim vaaleanpunaiset chinot näyttää hyviltä ihmisen päällä, joka ei ole alipainoinen. Jos itse laittaisin kyseisen väriset chinot päälleni, näyttäisin varmaan miss piggylta :D

    VastaaPoista
  2. Hahhah, aika loistava vertaus! Mielenkiinnolla jäämme odottamaan kuinka nämä Suomen katukuvaan yleistyvät ja miltä ne enemmistön päällä mahdollisesti näyttävät.

    VastaaPoista