lauantai 31. tammikuuta 2009

Rentoja minejä

Auringon ihanasti paistaessa eri muotitalojen ja suunnittelijoiden kevätmallistot houkuttavat kahlaamaan niitä uudestaan ja uudestaan lävitse. Mallistoista löytyy ihanaa väljyyttä, värejä ja keveyttä. Tätä myös oma kaappini tällä hetkellä kovasti kaipaisi.

Stella McCartneyn lumoavan näköinen harmaa mekko olisi täydellinen pari esimerkiksi vaaleille farkkusortseille. Minimekosta löytyy ne kaikkein tärkeimmät; taskut sekä suuren suuri kaula-aukko. Kesällä päivettynyt iho on kaunis ja isot kaula-aukot antavat iholle tilaa näkyä ja loistaa. Tämä mekko tarvitsisi kyllä jotakin alleen, valkoinen toppi antaisi ihanan pohjan vaalean harmaalle mekolle.





Toinen Stella McCartneyn kaunis mekko toimisi loistavasti loppukeväästä ja kesällä hieman juhlavammissa tilaisuuksissa. Kauniisti hohtava ja hehkuva mekko saisi seurakseen asenteella varustetut kengät, jotakin hieman rockimpaa ja näyttävämpää sopisi tähän kokonaisuuteen. Ranteeseen vielä paljon ketjua ja bilelook olisi valmis.




Vaikka musta ei ainakaan tällä hetkellä ole väri, jota kaipaan täydentämään kevään ja kesän asujani, näyttää MiuMiun musta kokonaisuus taivaallisen kevyeltä ja kauniilta. Kangas näyttää niin kepeältä ja kauniisti laskeutuvalta, että tätä pitäisin varmasti mielelläni myös valoisampaan aikaan vuodesta. Tähän yhdistäisin pitkän hopeisen riipuksen kaulaan.


BCBG Max Azrian mekossa on aivan ihana leikkaus. Rakastan tapaa, jolla mekko kietoutuu edestä ollen silti vielä väljä. Mekkoon on leikattu myös se erittäin tärkeä varuste, eli taskut. Taskut tuovat mekkoon kaivattua rentoutta. Mekon yläosa on erittäin kauniisti olkapäille laskeutuva, malli, jonka olen usein todennut istuvan omille hartiollenikin.


Kuvat: style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti