perjantai 30. tammikuuta 2009

Vilukissa

Rakastan erilaisia ponchoja, huiveja sekä muita tehokkaasti lämmittäviä asioita. En välitä siitä, että ponchot tulivat ja menivät muodista jo aika päivää sitten; ikuista vilukissaa ne vain lämmittävät niin ihanasti. Kotona ollessani kietoudun lähes poikkeuksetta aina filttiin tai huopaan ja jalkoja lämmittävät tossut.

Kuvan poncho näyttää uskomattoman lämpimältä sekä kauniilta. Harmaata en vielä omistakaan, joku tämän kaltainen poncho voisi hyvin kulkea mukanani alkukevään viileinä päivinä. Alexander Wangin reppu ei sen sijaan aiheuta minussa suurempia väristyksiä. Reppua en ole käyttänyt sitten lukioaikojen, enkä ihan heti osaisi kuvitellakaan innostuvani uudelleen repuista. Yhdistelmä poncho+reppu kuulostaa jo itsessään lähes mahdottomalta ja epätodelliselta, kuvassa nämä näyttävät kuitenkin tulevat hyvin toimeen keskenään.






Tumman hopea rannerengas on huikean kaunis. Koru toimisi monissa asuissa kauniina ja näyttävänä yksityiskohtana. Seurakseen se ei muita koruja juuri kaipaisi, vaan saisi kerätä kaiken huomion itseensä. Korusta näyttää huokuvan aika ja eletty elämä, mikä tuo siihen persoonallisuutta.

Kuva: fashiontoast.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti