tiistai 27. tammikuuta 2009

FilippaK:ta töihin ja iltaan

Kuten edellinenkin postaus antaa ehkä ymmärtää, tarvitsen mekon, joka sopii sekä töihin että iltatilaisuuksiin, jonne täytyy usein rynnätä suoraan työpäivän päätteeksi. Välissä ei jää yleensä aikaa vaatteiden vaihdolle, vaan päivän asun on toimittava asusteita muuttamalla myös illalla. Muutama erittäin käytetty musta versio kaapista kyllä löytyy, mutta nyt olisi tarvetta jollekin hieman pirteämmän sävyiselle yksilölle (kevät, kevät, kevät!!). Mustat tunikat, mekot sekä paidat alkavat kevättä kaipaavassa mielessä tuntua päivä päivemmältä tunkkaisemmille ja mieli kaipaa jotakin pirteämpää päälle. Neljänä aamuna viidestä valitsen edelleen toki sen mustan vaihtoehdon, mutta vaaleamman värinen mekko voisi tuoda asiaan muutosta kevään mittaan.


Alla oleva FilippaK:n mekko näyttää malliltaan ihanalta. Värin puolesta kelpaisi joku hieman pirteämpikin, vaikka kyseinen kuvassa oleva mekkokin miellyttää kyllä silmää erittäin paljon. Kuvan väri täytyisi ehdottamasti nähdä luonnossa, tuo sävy kun voi näyttää kuvassa todella erilaiselta kuin luonnossa. Yksivärinen sen kuitenkin ehdottomasti täytyy olla, tunnen oloni usein levottomaksi kuviollisissa vaatteissa. Mekon voisi kuvan tapaan yhdistää neuletakkiin päiväksi ja illalla mekko toimisi neuletakin kanssa, ilman tai huivilla. Mekon pituus on aivan nappi, tarpeeksi lyhyt, mutta edelleen sopiva myös päiväkäyttöön töissä. Mekossa oleva vyö näyttäisi olevan vartalolleni sopivalla korkeudella, eikä malli vaadi mallimittaista vyötäröä.




Alla olevan kuvan yläosa voisi myös tehdä päivän asusta helposti sekä päivään, että iltaan sopivan. Pusero toimisi varmasti pillifarkkujen kanssa mainiosti. Puseron leikkaus näyttää edesta kauniilta ja uskon, että yläosa laskeutuisi kauniisti. Väriä tässäkin saisi olla, toki myös ikisuosikki musta toimii aina. Lantion kohdalta pusero näyttäisi olevan juuri oikean pituinen, jääden suunnilleen lonkkaluiden kohdalle. Lyhyet hihat jättävät reilusti tilaa rannekoruille, joita yhdistäisin asuun hopeisina. Kaulakorua ei mukaan tarvitsisi, puseron avoin ja kaunis leikkaus kelpaisi sellaisenaan kaulan kohdalla.





Lahkeista hiukan leveämmät farkut näyttävät taas silmään hyvältä, vaikka itse taidan kyllä jumittaa vielä ainakin hetken pillin mallisissa. Rakastan tapaa, jolla pillifarkut rypyttyvät nilkasta ballerinojen kanssa. Tätä yhdistelmää tulen varmasti tänä keväänä taas käyttämään paljon, nähtäväksi jää, koska olen valmis antamaan tilaa hieman leveämmille lahkeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti