keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Isän tyttö

Kiireinen työpäivä huipentui illalliseen sekä Oopperaan. Kun on koko päivän juossut ympäri kaupunkia ja työpäivän päätteeksi on vielä suunnattava iltatilaisuuteen, on elintärkeää, että kengät sekä vaatteet tuntuvat mukavilta ja tilaisuuteen sopivilta koko päivän. Juuri tällaisia päiviä varten tarvitsisin lisää vaihtoehtoja vaatekaappiini. Tänään palveli vielä loistavasti tämän talven hankintani, pitkä harmaa neulemekko. Mekossa on ihanan löysä poolokaulus sekä juuri sopiva pituus. Lyhyet hihat tuovat mekkoon sopivaa keveyttä. Mekko on hankittu tuliaisena Nykistä joululomalla, merkki on minulle harvinaisempi Hilfiger. Laatu ei välttämättä ole aivan huippuluokkaa, tuntuu, että mekossa on jo alkanut näkymään ensimmäisiä nukkaantumisen merkkejä. Törmäsin mekkoon kaupassa minuuttia ennen kuin piti olla menossa jo seuraavaan kohteeseen ja mekko sattui olemaan vielä -80% alennuksessa. Malli ja väri oli juuri sellainen, jota olen koko syksyn metsästänyt ja istui napakasti, enkä tämän vuoksi yksinkertaisesti voinut jättää mekkoa ostamatta. Toivon, että laatu on kohdallaan, ja että mekosta on vielä ensi talvenakin iloa.

Jalassa palvelivat Vagabondin mustat pitkävartiset saappaat, joista on tullut talven mittaan yhdet lempisaappaistani. Saappaissa on kaunis varsi, joka rypyttyy kauniisti säären ja pohkeen ympärille. Kengät ovat erittäin ihanat jalassa, edes koko päivän kiiruhtamisen jälkeen ei jaloissa paina. Vagabondin kengät ovat tässä suhteessa kyllä toimineet lähes poikkeuksetta.

Alla kuva päivän asusta. Tiedän, että laatu on harvinaisen huono ja kuvasta ei aivan tarkkaa näe yksityiskohtia. Outoa surinaa ja pelkästään sumuisia kuvia; edessä taitaa olla myös uuden kameran metsästys lähiaikoina.






Suomen historiaan perustuva Isän tyttö ooppera oli loistava. Oopperaan hieman epänormaalimpi tarina oli hyvin kerrottu ja kuvattu ja modernitkin toteutukset ilahduttivat ainakin allekirjoittanutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti