sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Virtuaaliostoksia

Eksyin American Apparelin sivuille vilkuilemaan mekkoja sekä toppeja. American Apparelin vaatteisiin olen ollut aikaisemmin hyvin tyytyväinen ja tilaukset ovat olleet aina sitä, mitä olen odottanutkin. Laatu on vaatteissa hyvä ja ne ovat kestäneet hyvin käytössä. Vaatteita ei ole pilattu hinnalla eikä 8 euron postimaksukaan tunnu pahalta. Alla olevat mekot tarttuivat tällä kertaa ostoskassiini, ylempi tosin valkoisena ja alempi sini-valkoraidallisena. Näiden värien kuvat eivät vain tuoneet mielestäni tarpeeksi hyvin oleellisinta esille ja sen vuoksi otin nämä kuvat.

Fine Jersey T-dress on kauniin mallinen, yksinkertainen t-paita-mekko. Rakastan käyttää tällaisia vaatteita kesällä ja toivottavasti tämäkin mekko sopii myös käytettäväksi legginsien ja farkkujen kanssa. Pidän tavasta, jolla mekko rypyttyy lanteille ja on vyötäröltä löysä. Toivon, että mekko ei ole liian napakka ja tiukka, se saisi mielellään olla rennon väljä. Kaula-aukko sekä hartialinjan leikkaus miellyttävät myös paljon.


Tämän mekon kanssa kävin kovaa taistelua itseni kanssa, ennen kuin klikkasin sen ostoskoriini. Kuvassa oleva musta miellytti minua kaikista eniten ja olisin ottanut tämän erittäin mielelläni käyttööni. Hankin kuitenkin lähes identtisen kappaleen joululomalla Jenkeistä, ainoana suurena erona vain se, ettei siinä ole taskuja. En kuitenkaan raaskinut ostaa toista aivan samaa asiaa ajavaa mekkoa, joten päädyin pitkän puntaroinnin jälkeen toiseen väriin. Olisin mielelläni ottanut mekon yksivärisenä, mutta tarjolla olleet värit eivät miellyttäneet tarpeeksi. Päädyin hieman omaksikin yllätyksekseni tummansini-valkoraidalliseen. Raidalliset ja ruudulliset kankaat menevät viellä ylläni, mutta muutoin käytän lähes vain ja ainoastaan yksivärisiä vaatteita. Nähtäväksi jää tuntuuko raidallinen mekko liian levottomalta päällä.

Mekko näyttää niin täydellisen rennolta taskuineen, suurine kaula-aukkoineen sekä vajaamittaisine hihoineen. Mekon pituus on myös aivan täydellinen, riittävä peittämään yksinään tarpeeksi, mutta tarpeeksi lyhyt alla oleviin legginseihin tai farkkuihin.





Kuvat: www.americanapparel.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti