keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Balenciagan ihanuus

Olen etsinyt sopivaa nahkatakkia jo pidemmän aikaa, mutta sitä oikeaa ei ole vieläkään tullut vastaan. Etsin versiota, joka olisi tumman ruskea, siinä olisi pystyssä pysyvät pienet kaulukset, siinä olisi vetoketju(ja) ja se olisi tarpeeksi "pehmeä". Pehmeydellä tarkoitan tässä tilanteessa sitä, että takki ei tekisi minusta raskasta musiikkia rakastavan moottoripyöräjengiläisen näköistä. Olen tullut siihen tulokseen, että ruskea on värinä pehmeämpi kuin musta ja ruskea saattaisi sopia tyyliini mustaa paremmin.

Alla oleva Balenciagan takki on esiintynyt muutamassa eri blogissa ja heti tämän bongattuani olin varma, että tämä voisi olla juuri se yksilö, jolle uskallan sanoa tahdon. Erityistä innostusta aiheuttaa vinossa oleva vetoketju edessä, sekä se, että myös hihoihin on laitettu vetoketjut. Ylemmän kuvan kengät ovat myös aivan jumalaiset, saisiko ne huomenlahjaksi??





Vielä, kun saisimme nämä ihanan aurinkoiset kevätpäivät, jolloin voisi kulkea takki rennosti auki (ja ballerinoissa!!) tänne Helsinkiinkin.

1 kommentti: