lauantai 21. helmikuuta 2009

Täydellisiä mekkoja by Hervé Léger by Max Azria

Mallivartalolle täydellisesti istuvia mekkoja sai jälleen ihailla Hervé Légerin mallistossa. Mekot ovat toinen toistaa tyköistuvampia sekä kauniin yksityiskóhdin koristettuja. Léger on syysmallistossaan uskollinen minimittaisille, tummille sekä monin kiiltävin materiaalein toteutetuille mekoille. Omaa silmääni nämä ihastuttavat kovasti, nämä ovat täydellisiä mekkoja kuvista ihailemista varten.

Olen hieman skeptinen sen suhteen, miten nämä istuisivat normaalivartaloisen naisen päälle. Uskon, että esimerkiksi lantio, peppu tai reidet pilaisivat nämä mekot ja niiden graafiset linjat välittömästi. Useimpia meistä on näillä vartalonosilla siunattu, joten mekkojen vaatimaa merkittävää taloudellista investointia ei monienkaan meistä tarvitse onnekseen varmasti pohtia.











Tästäkin mallistosta löytyivät ne ensi syksyn pakolliset; terävä- sekä yksiolkaimiset mekot. Jokaisen suunnittelijan mallistosta olen mielestäni vähintään yhdet tällaiset bongannut ja uskon, että myös tämän vuoden aikana saamme ihailla terävä- sekä yksiolkaimisia luomuksia punaisilla matoilla. Itse en ole yksiolkaimisiin malleihin koskaan kuvia syvemmin kiintynyt. Viihdyn edelleen paremmin tasapainoisemmassa kokonaisuudessa, jossa on joko molemmat olkapäät varustettu olkaimilla tai jätetty molemmat olkapäät paljaiksi. Hervé Légerin malliston yksiolkaiminen on kyllä sarjassaan aivan omassa luokassa, kiiltävä musta minimekko on huikean kaunis ja livenä tähän törmätessäni saattaisin kohdata suunnattomia vaikeuksia olla edes kokeilematta tätä ihanuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti