keskiviikko 18. helmikuuta 2009

NYFW; Marc Jacobs


Tähän asti selaamistani New Yorkin muotiviikon mallistoista Marc Jacobs on ehkä onnistunut yllättämään minut positiivisimmin. Marc Jacobsin mallistosta tuntui irtoavan heti paljon tuoreutta ja uutta inspiraatiota. Mallistossa oli hyvin laaja väriskaala ja mustan ja tumman sävyt saivat rinnalleen paljon piristettä shokkiväreistä. Väriä löytyi sekä kengistä että laukuistakin ja mallisto tuntui kokonaisuudessaan hyvinkin monipuoliselta. Kirkkaita kenkiä katsellessa iski yhtäkkiä aivan hirveä ikävä omia Vagabondin pinkkejä korkkareitani! Ylipolvensaappaat näkyivät myös syksyn mallistossa, näitä minunkin täytyy ehdottomasti ensi syksyksi lähteä metsästämään.










Tämä alla oleva mekko oli ehkä malliston parasta antia omasta mielestäni. Mekko on huikean kaunis leikkaukseltaan ja rakastan sen kiiltävää pintaa!



Mallistossa kiinnitti huomiota myös mallien stailaus. Tuntui, että Marc Jacobsin malleilla oli käytetty harvinaisen monipuolisesti eri kampauksia ja ne erottuivat selkeästi. Tarkemmin kun tutustuin mallistoon, tuntui, että tässä mallistossa on kaikille jotakin. Mallistosta löytyy niin paljon monipuolisuutta, että uskon kaikkien löytävän siitä itselleen jotakin. Jossain kohti tämä kääntyy mallistoa vastaan, monipuolisuudesta johtuen mallistosta löytyi myös paljon niitä ei iskeviä asioita.

Kaiken kaikkiaan pidin mallistoa hyvinkin onnistuneena ja olin erittäin iloinen huomatessani sen antavan näin paljon inspiraatiota kuvien perusteella! En toisaalta odottanutkaan paljoa tältä mallistolta, kuten monilta muilta. Eniten mallistosta iskivät tummat, hopealla koristellut kokonaisuudet, joita esiintyi etenkin malliston alkuosassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti