maanantai 23. helmikuuta 2009

Oscar-gaalan parhaita

Punaista mattoa ja sen tarjoamia pukuja jaksoi tänäkin vuonna odottaa innostuneena. Oscar-gaalan tärkein osuus, eli tähtien puvut, jaksavat vuodesta toiseen kiinnostaa ja inspiroida. Pienenä miinuksena oli minun mielestäni monen odottamani tähden puuttuminen juhlasta. Esimerkiksi, Scarlett Johansson, Cameron Diaz, Katie Holmes sekä Kate Hudson eivät ainakaan minun silmiini ole osuneet. Nämä tähdet olisin myös mielelläni matolla nähnyt, heidän valintoihinsa on usein voinut luottaa.

Alla olevasta kuvasta löytyy ehkä koko illan suosikkini. Marion Cotillardin kylmän tyylikäs asu oli kokonaisuudessaan hyvin elegantti sekä särmikäs. Kokonaisuus on asusteita myöten mielestäni lähes täydellinen!




Anne Hathawayn asussa on jotakin sanoin kovin vaikeasti kuvailtavaa glamouria sekä ajattomuutta. Ulkonäkö on viimeistelty puvulle täydellisellä meikillä sekä hiuksilla. Kokonaisuudessa on jotakin kaunista yksinkertaisuutta, joka iskee ainakin minuun!





SJP onnistui mielestäni loistavasti olemaan juuri oman itsensä näköinen tuomalla silti jotakin uutta kokonaisuuteensa. Diorin mintunvihreä puku olisi ollut epäonnistunut valinta monen muun kohdalla, mutta SJP istuu tämän puvun sisään mitä mahtavimmin.




Kate Winslet ylsi omalla listallani toiseksi. Winsletin yksinkertainen, ylväs sekä viileä puku on kaikin puolin onnistunut. Kate kantaa asun lähes kuninkaallisella asenteella ja tuo kokonaisuuteen sen vaatimaa arvokkuutta. YSL:n yksiolkaiminen puku erottui edukseen punaista mattoa hallinneiden valkoisten sekä pastellisävyisten pukujen joukosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti