lauantai 14. helmikuuta 2009

Hyvää Ystävänpäivää!

Alkuun täytyy heti todeta, että pitäydyn edelleen kannassani ja preferoin oopperaa sekä balettia teatterin ohitse. Juoruja -farssi ei saanut ainakaan minua juurikaan hymyilemään, varsinkin esityksen alkupuoli meni täysin minun huumorintajuni ohitse. Moni tuntui kuitenkin ympärilläni tykkäävän, joten syy löytyy varmastikin minusta itsestäni eikä suinkaan huonoista näyttelijöistä tai käsikirjoituksesta. Välillä tosin tuntui, että ainakin muutama muukin nauroi vain velvollisuuden tunnosta, koska nyt selkeästi kuuluu nauraa.

Sain ihanan ystävänpäiväyllätyksen (itseltäni) kun eilen kotiin tullessani löysin mukavan mytyn kynnykseltäni. American Apparellin lähetys oli vihdoin eilen saapunut ja paketissa odottivat kaksi tilaamaani mekkoa. Molemmat osoittautuivat oiken hyviksi hankinnoiksi, kumpainenkin täytyi tosin ennen käyttöä silittää ryppyisen matkan jälkeen perusteellisesti.
Ystävänpäivääni kuului luonnollisesti kahvihetki hyvän ystäväni kanssa. Paketissa tullut raidallinen mekko sopi tähän päivään mainiosti, seurakseen se sai pillifarkut, rennon neuletakin sekä mustat, varresta ihanasti rypyttyvät saappaani. Kuvat ovat edelleen varsin heikkoja laadultaan, uutta kameraa kun en ole vielä saanut hankittua. Nykyinen ei harmikseni selvästikään enää suostu kunnon yhteistyöhön.



Ulkona jatkuvaa viimaa vastaan suojasi Gantin villakangastakki sekä Mulberryn laukku. Rakastan takin korkeita kauluksia, jotka saa nostettua suojaamaan lähes koko kasvoja tarvittaessa. Pidän myös takin kaksirivisestä napituksesta, joka saa takin näyttämään ryhdikkäältä. Laukku on kulkenut mukanani jo muutaman vuoden ja olen edelleen sydämestäni ihastunut tähän yksilöön. Nahkan väri on täydellinen, kooltaan laukkuun mahtuu kaikki tarvittava ja edessä olevat pienet taskut tuovat laukkuun ihania yksityiskohtia.

Illalla olisi edessä piipahtaminen ystävän tupaantuliaisissa sekä ystävänpäiväillallinen miehen kanssa meille uudessa ravintolassa. Rakastan kokeilla uusia ravintoloita ja Helsingissä tätä herkkua pääsee harmittavan harvoin kokemaan. Nyt on onneksi yksi tällainen kokemus edessä, toivottavasti illasta tulee onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti