perjantai 6. helmikuuta 2009

The Greendress

Viiskulmaan on avattu mielenkiintoinen uusi vaateliike. The Greendress esittelee itsensä seuraavasti:

"The Greendress tarjoaa Uutta, vanhaa ja eettistä muotia elämyksellisesti! Poikkea kahville ja kakulle, tule tekemään huippulöytöjä tai muuta koko vaatekaappisi kertaheitolla henkilokohtaisen stylistisi avustuksella.

Kunnia asianamme on tarjota sinulle kaikkia aistejasi hivelevä kokonaisvaltainen ostokokemus. The Greendress elämysmyymalän tarkeita arvoja ovat yksilöllisyys, luovuus, eettisyys sekä kulttuurin ja yhteiskunnan kohtaaminen."

Greendressissä suhtaudutaan vaatteisiin intohimoisesti ja tyyliä tehdään tunteella. Liikkeen valikoimista löytyy useita Suomesta hiukan hankalammin saatavilla olevia merkkejä. Erityisen innoissani olen tanskalaisen Bllac Noirin saapumisesta viiskulmaan! Tanskalaista rockia, laatua sekä kauneutta. Näitä täytyy ainakin käydä hypistelemässä, ihanaa, kun ei tarvitse enää tyytyä pelkästään muotilehtien kuviin.

Tämän mukana samme Helsinkiin myös Noirin Illuminati II brändin, joka tuottaa orgaanista laadukasta puuvillaa täyttäen reilun kaupan säännöt. Tämä on aina askel parempaan ja toivon näkeväni liikeessä laadukkaita perus-puuvillavaatteita vuoden aikana.







Greendressiin on myös mahdollista viedä omia vanhoja vaatteitaan, jotka tuunataan ammattilaisten otteissa uuteen uskoon. Tarvittaessa palvelua saa myös henkilökohtaisilta stylisteilta.

Liikkeen palvelukonseptiin kuuluu myös mahdollisuus vuokrata lukuslaukku. Tämä ei ehkä itseäni kosketa, ostan mielummin himoamani laukut kokonaan itselleni, enkä malttaisi luopua niistä vuokra-ajan jälkeen. Tämäkin toiminta on osaltaan luontoystävällistä, jos jokaisen ei tarvitse ostaa omaa laukkuaan, mutta jotenkin tämä tuo minulle lähinnä mieleen jenkkityylisen merkkilaukuilla keikistelyn, jossa tärkeintä on vain näyttäytyä kalliin laukun kanssa julkisella paikalla.

Kuva: The Greendress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti