tiistai 17. helmikuuta 2009

Donna Karan Fall 2009

Ohuet, kauniisti laskeutuvat, iholle pehmeästi asettuvat ja kiedottavat asut ovat saaneet minut usein hankkimaan Donna Karanin vaatteita. Karanin mallistoista olen usein löytänyt hyvin kauniita ja yksinkertaisia asuja, jotka sopivat niin arkipäivään kuin hieman juhlavampaankin hetkeen. Vaatteet ovat useimmiten yksivärisiä ja väriskaalat hyvin hillittyjä. Mustaa, tumman ruskeaa, sinistä, harmaata sekä valkoista.






Pidän itse hieman löysemmistä yläosista ja Donna Karanin asut ovat onneksi useimmiten kauniita myös hieman löysemmällä kietomisella. Ensi syksyn mallistossa minua kiehtovat erityisesti kiedottavat jakut, jotka ovat aivan jumalaisen kauniita kiedottuina mallien päälle. Olkatoppaukset eivät ole vielä saaneet minua syttymään. Toppauksia on näkynyt useiden suunnittelijoiden mallistoissa jo jonkin aikaa, mutta ainakin tällä hetkellä minua inspiroi enemmän kauniisti olkapäille laskeutuvat yläosat, jotka korostavat olkapään omaa muotoa.






Yllä olevan kuvan kaula-aukko hipoo täydellisyyttä. Kaula-aukko on erittäin avara ja kangas laskeutuu sen ympärillä harvinaisen kauniisti. Tällaisella kaula-aukolla varustetun topin tai mekon ottaisin erittäin mielelläni kesäksi itselleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti